ski4Slide thumbnail
ski5
ski6
skitops

Het leukste uitje van het jaar!

feestje

Feesten en partijen

Voor o.a. kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en verjaardagsfeesten.

team

Teambuilding

Geschikt om uw bedrijf of sportteam weer ‘in beweging’ te krijgen.

Zoekt u een geschikt uitje voor iedereen, maar toch spannend, uitdagend en met een beetje wedstrijdelement?

Kom naar Holland Indoor Sport voor een leuke ochtend, middag, avond of hele dag. Er zijn verschillende arrangementen te boeken bij Holland Indoor Sport.

Zo kunt u bij ons terecht voor een kinderfeestje, maar ook als u iets ander te vieren hebt, zoals een vrijgezellenfeest.

Daarnaast bieden wij teambuilding aan. Leuke en uitdagende activiteiten met uw team, waarbij u inzicht krijgt in de kwaliteiten van elkaar en deze moet gebruiken om te winnen.

Bent u enthousiast geworden? Dan kunt u onderstaand contactformulier invullen. Heeft u andere of aanvullende wensen? Geef deze alvast aan op het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Feesten en partijen

Heeft u iets te vieren? Kijk dan eens bij onze verschillende feestjes. We bieden ski- en snowboardfeestjes aan, maar ook wandklimmen en survival. Hier zit ongetwijfeld iets voor u tussen!

Teambuilding

Breng uw bedrijf of sportteam weer ‘in beweging’ en boek een van onze leuke arrangementen, die zijn toegespitst op samenwerking en inzicht krijgen in elkaars kwaliteiten en het gebruik maken hiervan.